EIS tietokoneohjelma
EIS tietokoneohjelma

Electro Interstitial Scan 

terveysriskien analysointi

EIS:llä voidaan jo varhaisessa vaiheessa rekisteröidä häiriöt tai poikkeamat elintoiminnoissa.
Samalla tavalla kuin esim. EKG kertoo sydämen toiminnasta ja EEG aivojen toiminnastaEIS näyttää koko kehon toiminnot eikä vain tietyn osan kuten EKG/sydän ja EEG/aivot.
Tällä laitteella ja ohjelmalla voidaan
analysoida 69 ihmiskehon eri fysiologista parametria.

Mitä hyötyä on Electro Interstitial Scan tutkimuksesta?

Electro Interstitial Scan (EIS) on tutkimusmenetelmä, jota käytetään kehon soluvälitilan (interstitiaalinen tila) analysointiin. EIS-menetelmässä käytetään pientä sähkövirtaa kehon eri osien läpi, ja mitataan sähköisen vastuksen ja impedanssin muutoksia. Tämä antaa tietoa soluvälitilan nesteen tilasta ja sen mahdollisista epätasapainoista.

EIS-tutkimuksella voi olla useita hyötyjä:

  1. Terveystilan arviointi: EIS voi antaa tietoa kehon nestetasapainosta, happo-emästasapainosta, tulehdustiloista ja soluvälitilan toiminnasta. Tällainen tieto voi auttaa arvioimaan yleistä terveydentilaa ja havaitsemaan mahdollisia epätasapainoja, joita ei välttämättä havaita muilla diagnostisilla menetelmillä.

  2. Varhainen sairauksien havaitseminen: EIS voi auttaa tunnistamaan soluvälitilan epätasapainoja ennen kuin ne johtavat havaittaviin oireisiin tai taudin kehittymiseen. Tämä voi tarjota mahdollisuuden varhaiseen puuttumiseen ja ennaltaehkäisyyn, mikä voi parantaa hoitotuloksia.

  3. Hoidon seuranta: EIS:tä voidaan käyttää myös hoidon tehokkuuden seuraamiseen. Esimerkiksi, jos potilaalla on tulehdus, EIS voi auttaa arvioimaan tulehduksen vakavuutta ja seuraamaan sen vähenemistä hoidon aikana.

  4. Yksilölliset hoitosuunnitelmat: EIS-tutkimus voi tarjota yksityiskohtaista tietoa yksilön kehon fysiologiasta, mikä auttaa suunnittelemaan yksilöllisiä hoitosuunnitelmia. Tämä voi johtaa parempiin tuloksiin hoidossa ja parempaan terveyden ylläpitoon.

On kuitenkin tärkeää huomata, että EIS ei ole sairauksien diagnostisointiin. 

P.S. MITTAUS EI ONNISTU, jos sinulla on metalista esim. tekoniveliä.


Hoitomenetelmiä

 

  • QRS- terapia Quantron Resonans System
  • Kehoterapia

Ravintosuositukset

  • vitamiinit,
  • mineraalit
  • hivenaineet


Quantron-Resonans-System
Quantron-Resonans-System